Vitralii artistice și monumentale

Facem creatii unicat cu valoare artistica ridicata, in stransa armonie cu ambientul in care vor fi expuse.  Executam vitraliile cu procedeul traditional (in sina de plumb tip H) sau procedeul Tiffany (legatura intre piesele de sticla facundu-se cu foita de cupru). Folosim  sticla colorata in masa, pictata cu vopsele sofisticate, rezistente in timp (culori fixate prin ardere care se folosesc si la monumente istorice). Artistii nostrii lucreaza cu profesionalism in intampinarea dorintelor beneficiarului, ale arhitectilor si designerilor de interior.

 

VITRALII IN STIL ORGANIC

 
Pe urmele ideologice a marilor arhitecti precum Antonio Gaudi, Makovecz Imre, F.L.Wright, Kos Karoly,  sursele ideilor acestor compozitii se afla atat in natura care ne inconjoara cat si in originile noastre etnografice – prin structurile lor complexe  exprimate  cu o libertate creativa  constienta.

 

VITRALII IN STIL MODERN

 
Fie vorba de interioare contemporane de o simplitate spartana, minimalista sau de altele de natura postmodernista, caracterzate printr-o coexistenta a mai multor stiluri si curente artistice,  propunem vitralii care ofera  clasa si individualism in armonie cu destinatiile lor.

 

VITRALII IN STIL CLASIC

 
Aceasta linie a luat fiinta continuand tot ce inseamna traditie in aparitia vitraliilor in spatiul laic. In perioade ei de glorie,  precum cea clasicista sau cea Art-Nouveau, diversitatea si amploarea creatiei in aceasta disciplina si-a atins apogeul.