Servicii oferite

01-Proiectare, conceptie vitralii02-DSC_016003-Montaj sicla protectoare la vitralii04-Montaj vitralii, pregatire schela

 

PROIECTARE

 
In materie de proiectare artistica in atelierul nostru lucreaza 4 artisti: EGRI ISTVAN arstist platic in sticla, restaurator, coducator firma; NAGY ENIKO artist plastic, pictor;EGRI ANDRAS artist plastic, pictor, ANASTASIA VDOVKINA atrist email si icoane. Proiectele noastre de vitralii se bazeaza pe cunoastere artistica, estetica si imaginatie. Lucram cu mare atentie si respect fata de clientii nostrii, cautand noi solutii spre un scop comun. Oferim modele din portfoliul existent (peste 400 de modele), sau creem noi modele cu mai multe variante culori, si acordam toata sustinerea in alegerea modelului potrivit.

 

EXECUTIE

 
Avem o mare experienta in executia vitraliilor. Activitatea echipei actuale incepe din anii 1992 bazand pe o traditie de famile incepand din 1983. Executia vitraliilor va fi cu metoda convenita de clienti: clasica, tiffany sau fusing. Vitraliile pot fi incorporate in sanwich termopan pentru o termoizolatie perfecta. (Inclusiv 3 straturi de sticla si argon + vitraliu). Vitraliile se pot introduce in sandwich de sticla si pentru a fi mult mai usor de curatat si intretinut chiar daca termoizolatia nu este necesara. In cazul in care vitraliile se pun in geamuri ‘’oarbe’’ sau goluri de pereti care nu primesc lumina naturala, executam iluminatul profesional al vitraliilor (din spate), dand impresia de geamuri adevarate.

 

MONTAJ

 
Firma noastra poate executa si transportul si monatajul vitraliilor la cere sau putem asigura asistenata asistenta la montaj (in cazul mobilei sau a tamplariei unde montajul este facut de firma de tamplarie).