Művészi és monumentális ólomüveg

Egyedi, a környezettel szoros kapcsolatban álló, valós értékkel biró müvészeti alkotásokat hozunk létre. Hagyományos és tiffany módszerrel dolgozunk (H profilú ólomsin, rézszalag az üvegdarabok között). Tömegében szinezett üveget használunk, amelyeket minőségi fémoxidokat tartalmazó festékekkel szinezünk és hatszáz fokon égetünk (ezt a tehnológiát restaurálási munkáinknál is alkalmazzuk). Képzőmüvész csapatunk eleget tesz megrendelőink és belső épitészeik elvárásainak és igényeinek.

 

ORGANIKUS STÍLUSÚ ÓLOMÜVEG ABLAKOK

Antonio Gaudí, Makovecz Imre, F.L.Wright vagy Kós Károly híres építészek ideológiai hagyatékát követve, az alkotások alapötletének forrása nemcsak a minket körülvevő természetben keresendő, hanem   saját néprajzi gyökereinkben is – a müvész tudatos kreatív szabadságával  igyekezvén megérteni , felhasználni és kutatni ezeket.

 

MODERN STÍLUSÚ ÓLOMÜVEG ABLAKOK

Akár spártai egyszerűségű,  minimalista modern beltérről, akár posztmodern jellegűről legyen szó, amelyet több stílus és művészi áramlat együttélése jellemez, olyan munkákat ajánlunk, amelyek kifinomult és egyedi jelleget biztosítanak, szervesen illeszkedve környezetükbe.

 

KLASSZIKUS STILUSU OLOMUVEG ABLAKOK

A hagyomány tisztelete által ihletett formavilág ezen müvészeti ág fénykora, a klasszicizmus és a szecesszió hagyományaira utal.